Call Dave
(702) 379-3401
  • Modele flokesh te thjeshta ne kushtet shtepie

    Ndryshojeni imazhin tuaj me intervenime të thjeshta të frizurës, të cilën Mund ta bëni vetë në shtëpi! Modeli i flokëve gjysmë të lëshuara dhe gjysmë të kapura është i thjeshtë dhe NUK kërkon shumë Mund. Merrni pjesën e sipërme të flokëve dhe mblidheni në formën e një topuzi. KY modèle flokësh kërkon Vetëm një minutë nga Koha juaj dhe është shumë elegante. . Blogerja Kreative, Asksash, ka pasur – As më Pak e As më shumë – se Afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të SAJ për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë. Por, jemi të Sigurt që Edhe Ju vetë do të keni shumë IDE të Reja Kur t`i shikoni propozimet e SAJ… Ndoshta, keni parë shumë Video të Tilla në YouTube ose në rrjetet sociale, por Kjo Video e realizuar nga classe cheveux et maquillage Probajmo shumë pranë jush, Duke Ju treguar HAP pas Happy këtë modèle që Ju shpëton gjatë ditëve të nxehta të verës. Gërsheti është Gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i lehtë për t`u bërë. Ju duhet Vetëm një pjesë flokësh të cilën e kapni gërshet dhe e Lini në pjesën e lëshuar të flokëve, në një Topuz ose në flokët e kapura Bisht. Një gërshet i bërë Anash është një mënyrë e mirë për t`u dukur sikur i keni Kapur flokët në mëngjes PA humbur shumë kohë. Un nouveau look au magazine de classe.

    Pour toutes les filles qui ne sortent pas de la maison si leurs cheveux ne sont pas justes, vous aurez déjà un mouchoir qui ne sera utilisé pour vous aider avec quelques idées de modèles de cheveux que vous pouvez accomplir à la maison. Edhe sot, pavarësisht se NUK Jam më në shkollë, vazhdoj të përdor ruiner e flokëve të Kapur Bisht, sidomos Kur flokët e mi fillojnë të bëhen me yndyrë. Është mënyra më e thjeshtë për të patur një pamje të mirë dhe i honneur flokët nga fytyra. A e përmendëm që kërkon Vetëm 3 minuta kohë? Po, Kjo është pjesa më interesante. /Telegrafi/një rubrikë e re Tek Revista Class. Për të gjitha Vajzat që NUK Dalin nga shtëpia nëse flokët e Tyre NUK janě në rregull, tashmë do të keni një rubrikë që do t`Ju dedikohet vajzave, për t`i ndihmuar sadopak me IDE të ndryshme modelesh flokësh që Mund t`i realizojnë në shtëpi. Në më Pak se 5 minuta Ju do të Jeni gati dhe NUK do të Lini askënd t`Ju presë gjatë. Mjafton të Kesh një modèle flokësh në mendje dhe ta provosh atë. Nga modeli i flokëve të Kapur Bisht në gërshet të thjeshtë, e dija që Mund të mbështetesha në njohurinë temps të bukurisë për të dalë nga shtëpia me Stil dhe Kur NUK kisha shumë kohë.

    Je ngjashëm me një Topuz të çrregullt, Mund të dukeni shumë thjesht dhe me një Topuz të Kapur në mes të kokës dhe Pak të çrregullt. Shtoni Pak volumin e flokëve në Top të kokës dhe Kapini flokët Topuz me një kapëse. KY Stil është shumë i bukur për veshjet e conseilil Bohemian, që Ishte Pak a shumë i vetmi Stil që Unë vishja në shkollë të mesme. Aujourd`hui, en collaboration avec le coiffeur de cheveux et de maquillage, monaliza Kasaj, nous avons réalisé un modèle de tresse simple que les filles peuvent faire: sur la plage, sur votre travail quotidien, à l`école ou juste pour un café avec vos amis. Vous avez vu beaucoup de ces vidéos sur YouTube ou les réseaux sociaux, mais cette vidéo, faite par classe Hair et Makeup, vient près de vous, vous montrant étape par étape ce modèle qui vous sauve pendant l`été. Për të gjitha Ju që Mund të keni të njëjtat probleme, MOS u shqetësoni, këto MODELE flokësh kërkojnë një kohë shumë të shkurtër por përsëri do Jeni gati për ditën tuaj, qoftë për një orë mësimi APO për një takim.

    Comments are closed.

Copyright © 2019 Dave Radcliffe Vegas     Log in     Design by Real Estate Tomato     Powered by Tomato Real Estate Blogs

All Content Owned and Copyright Their Respective Owner Unless Otherwise Stated